Maisto gaminimas
Kulinarijos ekspertai pataria, kad svarbu proporcijos: viena dalis ryžių ir pusantros dalys vandens. Nukopijuota nuoroda Kaip tobulai išvirti ryžius /
Gardi makaronų sriuba su vienu prieskoniu taps dar skanesnė. Ką dėti į sriubą dėl skonio / koliažas My, nuotr. depositphotos.com, pixabay Apetitiška sriuba
Greito pitos pyrago su sočiu įdaru receptas. Nukopijuota nuoroda Pitos pyragas – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.
Pagal šią technologiją bet kuri namų šeimininkė galės namuose pasigaminti „virtos” dešros. Nebūtina pirkti virtos dešros parduotuvėje –
Vaikai prašys pagaminti vis daugiau ir daugiau. Nukopijuota nuoroda Bounty saldainių receptas / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotrauka iš vaizdo įrašo
Paruošti skanėstą lengviau, nei atrodo. Kijevo pyragą galima lengvai pasigaminti namuose / nuotrauka depositphotos.com Kijevo pyragas daugeliui ukrainiečių
Anties krūtinėlės su vyšnių padažu gaminimas užtruks tik 25 minutes. Nuoroda nukopijuota Anties krūtinėlės su vyšnių padažu receptas / Koliažas: My, nuotrauka
Nuostabius blynus be angliavandenių labai lengva pagaminti. Kuo galima pakeisti miltus blynams / koliažas My, nuotr. depositphotos.com Jei kada nors susimąstėte
Skanių ir greitų pusryčių iš paprastų produktų receptas. Nukopijuota nuoroda Šakšuka – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.
Skanus grietinės ir džiovintų slyvų derinys pavergs visus. Desertas su džiovintomis slyvomis ir karališkaisiais riešutais / koliažas My, nuotrauka depositphotos.