Myas papasakos, kaip pasigaminti visą lėkštę bandelių vos už 33 UAH.
Nuoroda nukopijuota
Aromatizuotų bandelių receptas / Koliažas: My, nuotr. depositphotos.com
Kvapnūs bandelės su uogiene – vienas geriausių kiekvieno iš mūsų vaikystės prisiminimų. Be to, švelnūs ir kvapnūs bageliai bus puikus rudens arbatos vakarėlio priedas. My su nuoroda į kulinarijos tinklaraštininkę @alionakarpiuk papasakos, kaip už 33 grivinas pasigaminti kalną bagelų, kurie tirps burnoje.
Ingredientai: 1:
- miltai – 500 g;
- sviestas – 50 ml;
- sausos mielės – 11 g;
- cukraus – 50 g;
- vandens – 250 ml.
Gaminimo procesas
Pirmiausia paruoškite šiltą vandenį, sudėkite sviestą, cukrų ir sausas mieles. Viską gerai išmaišykite.
Miltus reikia dėti trimis etapais. Nepamirškite gerai išmaišyti, kad tešla taptų elastinga.
Tešlą uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 30 minučių, kad pakiltų.
Kai tešla pakils, padalykite ją į 3 dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite į apskritimą ir supjaustykite į 8 trikampius.
Ant kiekvieno tešlos gabalėlio platesnio krašto uždėkite šiek tiek tirštos uogienės – geriausiai tinka obuolių arba slyvų uogienė. Tuomet atsargiai susukite tešlą į bandelės formą, sudėkite juos ant kepimo skardos ir viršų patepkite vandeniu arba pienu.
Bagelius reikia kepti apie 35 minutes 180 °C temperatūroje.
Karštus bagelius vis tiek verta patepti sviestu. Jei reikia, pabarstykite cukraus pudra.
Gero apetito!
Kaip pasigaminti aromatingų bandelių – žiūrėkite vaizdo įrašą:
Kiti receptai:
Apie asmenį: alionakarpiuk
alionakarpiuk – populiari ukrainiečių kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorius reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Alionakarpiuk yra užsiprenumeravę daugiau kaip 60 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

