Kaip sulaužyti graikinius riešutus, kad puselės liktų sveikos: gudrūs metodai

Riešutų puselės bus tobulos, jei žinosite dvi paprastas gudrybes.

Nukopijuota nuoroda

Kaip greitai nulupti graikinius riešutus / Koliažas: My, nuotrauka: pixabay

Išmoksite:

  • Kodėl verta virti riešutus
  • Kaip skaldyti riešutus buteliu

Graikinius riešutus sulaužyti nėra lengva, o ypač taip, kad jų puselės liktų sveikos. Tačiau yra du gudrūs būdai, kaip tai padaryti lengvai ir be pastangų.

Myas išsiaiškino, ko reikia ir kaip palengvinti graikinių riešutų lupimo darbą. Ukrainiečių tinklaraštininkė Elena Mazur apie tai papasakojo „TikTok”.

Metodas Nr. 1

Riešutus 10 minučių pamirkykite karštame vandenyje. Taip kevalas taps minkštesnis ir riešutą bus galima tiesiog perlaužti rankomis, iš tikrųjų vienu pirštų judesiu.

2 būdas

Jei nėra laiko virti riešutų, galima paimti stiklinį butelį, geriausia iš po šampano, ant jo kaklelio užmauti riešutą ir lengvai sudaužyti plaktuku.

„Kriauklė sutrūkinėja tolygiai, o puselės taip pat lieka nepažeistos. Štai ir viskas”, – apibendrino tinklaraštininkas.

Žiūrėkite vaizdo įrašą, kuriame rasite paprastų būdų, kaip nulupti riešutus nuo kevalų:

Jus gali sudominti:

Apie asmenį: Elena Mazur

Olena Mazur – ukrainiečių tinklaraštininkė, socialiniuose tinkluose besidalijanti paprastais, bet skaniais receptais, praktiškomis gyvenimo gudrybėmis ir įdomiais bandymais. Jos „TikTok” puslapį seka daugiau nei 18 000 naudotojų.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai