Riešutų puselės bus tobulos, jei žinosite dvi paprastas gudrybes.
Nukopijuota nuoroda
Kaip greitai nulupti graikinius riešutus / Koliažas: My, nuotrauka: pixabay
Išmoksite:
- Kodėl verta virti riešutus
- Kaip skaldyti riešutus buteliu
Graikinius riešutus sulaužyti nėra lengva, o ypač taip, kad jų puselės liktų sveikos. Tačiau yra du gudrūs būdai, kaip tai padaryti lengvai ir be pastangų.
Myas išsiaiškino, ko reikia ir kaip palengvinti graikinių riešutų lupimo darbą. Ukrainiečių tinklaraštininkė Elena Mazur apie tai papasakojo „TikTok”.
Metodas Nr. 1
Riešutus 10 minučių pamirkykite karštame vandenyje. Taip kevalas taps minkštesnis ir riešutą bus galima tiesiog perlaužti rankomis, iš tikrųjų vienu pirštų judesiu.
2 būdas
Jei nėra laiko virti riešutų, galima paimti stiklinį butelį, geriausia iš po šampano, ant jo kaklelio užmauti riešutą ir lengvai sudaužyti plaktuku.
„Kriauklė sutrūkinėja tolygiai, o puselės taip pat lieka nepažeistos. Štai ir viskas”, – apibendrino tinklaraštininkas.
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kuriame rasite paprastų būdų, kaip nulupti riešutus nuo kevalų:
Jus gali sudominti:
Apie asmenį: Elena Mazur
Olena Mazur – ukrainiečių tinklaraštininkė, socialiniuose tinkluose besidalijanti paprastais, bet skaniais receptais, praktiškomis gyvenimo gudrybėmis ir įdomiais bandymais. Jos „TikTok” puslapį seka daugiau nei 18 000 naudotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

