Jei norite, picos keksiukams galite naudoti bet kokį įdarą.
Nukopijuota nuoroda
Picos skonio keksiukų receptas / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotrauka iš vaizdo įrašo
Picos keksiukai – tai patiekalas, kurį galite pasiimti į darbą ar mokyklą užkandžiui. Šį užkandį taip pat galima pasiūlyti svečiams. Myas rekomenduoja išbandyti neįprastus picos skonio keksiukus – patiekalas yra skanus ir stebėtinai lengvai paruošiamas.
Picos keksiukų receptu pasidalijo „TikTok” kulinarijos tinklaraštininkė @valerikiry.
Ingredientai: 1:
- kiaušiniai 3 vnt;
- kefyras 200 ml;
- sviestas 5 valg;
- klasikinis kečupas 1-2 valg;
- druskos 0,5 šaukštelio;
- cukraus 1 šaukštelis;
- prieskonių pagal skonį (paprikos, džiovintų česnakų);
- miltai 200 g + raugas 1 šaukštelis;
- Suluguni sūris – 100 g (suluguni);
- kumpis – 120 g;
- kukurūzai 4-5 šaukštai arba alyvuogės (supjaustytos į 13 dalių);
- sviesto formai ištepti;
- sezamo sėklų ant viršaus.
Pirmiausia reikia sumaišyti kiaušinius, kefyrą ir aliejų. Nepamirškite įdėti mėgstamų prieskonių ir klasikinio kečupo.
Palaipsniui pradėkite sijoti miltus ir tada kruopščiai sumaišykite visus ingredientus.
Į tešlą sudėkite kumpį, kukurūzus ir sūrį.
Paruoštą masę sudėkite į formeles, iš anksto pateptas aliejumi.
Keksiukų viršų papuoškite pomidorais ir sezamo sėklomis.
Kepkite keksiukus 25 minutes 180-190° temperatūroje.
Gero apetito!
Kaip pasigaminti picos keksiukus – žiūrėkite vaizdo įrašą:
Kiti receptai:
Apie profilį: @valerikiry
@valerikiry yra TikTok profilis, kurį valdo kulinarinio tinklaraščio autorė. Moteris skelbia įvairius receptus ir dalijasi naudingais maisto gaminimo patarimais. Šį puslapį „TikTok” yra užsiprenumeravę daugiau nei 55 tūkst. vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

