Paruošiama per 5 minutes, o skonis – kaip iš restorano.
Nukopijuota nuoroda
Neįtikėtino užkandžio, kuris bus suvalgytas akimirksniu, receptas / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotrauka iš vaizdo įrašo
Jei turite šiek tiek fantazijos, net iš svogūnų galite pasigaminti neįtikėtinai gardų patiekalą. Svarbiausia pasirinkti tinkamus papildomus komponentus. Myas išsiaiškino, kad svogūnai kartu su konservuotu tunu yra puikus duetas, iš kurio galima sukurti universalų užkandį.
Jums taip pat gali patikti šis skanių užkandžių per 25 minutes receptas.
Svogūnų ir tuno užtepėlės receptu pasidalijo maisto tinklaraštininkė TikTok @yuliia.senych.
Ingredientai: 1:
- mėlynieji svogūnai – 250 g;
- acto (autorius naudoja vyno actą) – 50 g;
- alyvuogių aliejaus – 2-3 valg;
- vandens – 100 ml;
- cukraus – 2 šaukštai;
- tuno konservų savo sultyse – 100 g;
- majonezo arba grietinėlės sūrio – 2 valgomieji šaukštai.
Gaminimo procesas
Pirmiausia svogūną nulupame ir supjaustome žiedais. Tada dedame jį ant sausos keptuvės, pilame aliejaus ir apibarstome cukrumi. Viską reikia troškinti 2-3 minutes.
Tada į svogūnus supilame actą ir 100 ml vandens. Troškinti, kol vanduo išgaruos.
Įdarui paruošti tuną sumaišykite su majonezu arba kreminiu sūriu, pagardinkite pipirais. Naudokite trintuvą, kad mišinys būtų švelnesnis ir vientisesnis.
Pabaigoje į padažą įmaišykite svogūnus. Padažą geriausia valgyti su skrudinta duona arba bagete.
Gero apetito!
Kaip pasigaminti tuno ir svogūnų užtepėlę – žiūrėkite vaizdo įrašą:
Kitos naujienos:
Apie asmenį: yuliia.senych
Yuliia.senych yra populiari ukrainiečių kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Yuliia.senych yra užsiprenumeravę daugiau kaip 140 tūkst. socialinio tinklo naudotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

