Salotos ruošiamos labai paprastai, o reikalingi ingredientai yra „centai”.
Nukopijuota nuoroda
Visi svečiai paprašys salotų recepto / Koliažas: My, nuotrauka depositphotos.com, ekrano nuotrauka iš vaizdo įrašo
Burokėliai yra gana populiari daržovė ukrainiečių virtuvėje. Dažnai šeimininkės jį ruošia pirmiesiems patiekalams ir deda į salotas. Šį kartą My siūlo paruošti burokėlių salotų, kurios tikrai nustebins jūsų šeimą. Apie šio recepto egzistavimą žino tik nedaugelis, nors ingredientai yra patys paprasčiausi, o salotų skonis – neprilygstamas.
Receptu pasidalijo kulinarinė tinklaraštininkė @an.cookbook.
Jums taip pat gali patikti: Salotos „Ne Olivjė” nustebins net patyrusias šeimininkes.
Ingredientai: 1:
- Burokėliai – 2 vnt. (~350 g);
- konservuotų žirnelių – 0,5 skardinės;
- žolelių (krapų, petražolių, žaliųjų svogūnų);
- Dižono garstyčios – 1 valgomasis šaukštas;
- moliūgų sėklų aliejus – 2 valgomieji šaukštai;
- sojų padažas – 1 valgomasis šaukštas;
- citrinos sultys – 0,5 valg.
Gaminimo procesas
Pirmiausia išvirkite burokėlius arba nusipirkite jau paruoštų prekybos centruose.
Virtus burokėlius sutarkuokite ir sudėkite į gilų indą. Čia įdedame konservuotų žaliųjų žirnelių.
Tada supjaustome daug žalumynų. Autorė pridėjo žaliųjų svogūnų, krapų ir petražolių.
Salotų padažui mums reikės aliejaus, sojų padažo, grūdėtųjų garstyčių ir pusės šaukšto citrinos sulčių. Visus šiuos ingredientus reikia sumaišyti ir jais paskaninti mūsų salotas.
Pabaigoje nepamirškite visko gerai išmaišyti ir galėsite paragauti.
Kaip paruošti paprastas burokėlių salotas – žiūrėkite vaizdo įrašą:
Kiti receptai:
Apie asmenį: an.cookbook
an.cookbook yra populiari Ukrainos maisto tinklaraštininkė socialiniame tinkle „Instagram”, kuri dalijasi savo mėgstamiausiais išbandytais receptais. An.cookbook yra užsiprenumeravę daugiau kaip 5 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

