Kaip iš baklažanų pašalinti kartumą: šauni gudrybė padės sutaupyti laiko ir nervų

Tik du ingredientai padės atsikratyti kartumo.

Nukopijuota nuoroda

Paprastas triukas, kaip atsikratyti baklažanų kartumo / Koliažas: My, nuotrauka: pixabay, ekrano nuotrauka iš vaizdo įrašo

Išmoksite:

  • Kodėl reikia mirkyti baklažanus
  • Kas padės pašalinti baklažanų kartumą

Baklažanai yra universali daržovė, iš kurios galima paruošti daugybę patiekalų. Tačiau ji turi vieną trūkumą – kartumą, kurio ne taip lengva atsikratyti, jei nežinote mažos gudrybės.

Myas išsiaiškino, kaip greitai ir be didelių pastangų pašalinti kartumą iš baklažanų. Ukrainiečių tinklaraštininkė Natalija Azarchik pasidalijo atitinkama TikTok gudrybe.

Kaip tinkamai pamirkyti baklažanus

Tinklaraštininkas teigia, kad baklažanai nebus kartūs, jei juos pamirkysite dviejų ingredientų tirpale. Reikia sumaišyti 1,5 litro vandens ir šaukštą druskos, po to į jį panardiname iš anksto supjaustytus baklažanus.

Tirpale baklažanus palikite 60 minučių, po to jų galima dėti į patiekalus – jie nesuteiks kartumo.

Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pašalinti kartumą iš baklažanų:

Taip pat skaitykite:

Apie asmenį: Natalia Azarchik

Natalija Azarchik – Ukrainos tinklaraštininkė, pasivadinusi slapyvardžiu azarchiknata1020, kuri socialiniuose tinkluose skelbia vaizdo įrašus su įvairių patiekalų receptais, taip pat su auditorija dalijasi naudingais gyvenimo patarimais. Tinklaraštininkės puslapį „TikTok” seka daugiau nei 150 000 vartotojų.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai