Puošnus obuolių pyragas – nerealiai lengvas receptas

Skanaus obuolių pyrago receptas.

Nuoroda nukopijuota

Obuolių pyragas – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.com/

Jei šiemet dar neiškepėte obuolių pyrago, pats metas tai padaryti. Siūlome puikų šio patiekalo receptą, su kuriuo susidoros net nepatyrusios šeimininkės, o pyragas pavyks ne prastesnis nei konditerijos parduotuvėje.

Beje, į obuolius galima įdėti citrinos žievelės, praneša My su nuoroda į myroslava_pekariuk.

Jus gali sudominti: Labai paprastos ir apetitą žadinančios salotos: paslaptis slypi pagrindiniame ingrediente

Obuolių pyragas – receptas

Ingredientai:

  • kiaušiniai – 4 vnt.
  • cukraus – 200 g
  • Sviestas – 150 g
  • pienas – 100 ml
  • miltai – 270 g
  • raugas – 10 g
  • obuoliai – 700 g

Atskirkite trynius nuo baltymų, į trynius suberkite 100 g cukraus, išmaišykite, sudėkite sviestą ir viską sutrinkite.

Į masę supilkite pieną, suberkite miltus, kepimo miltelius ir išminkykite tešlą.

Formą išklokite kepimo pergamentu, sudėkite į ją tešlą ir išlyginkite.

Obuolius sutarkuokite, išspauskite sultis ir paskleiskite ant tešlos.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.

Į šaltus baltymus palaipsniui suberkite 100 g cukraus ir plakite mikseriu iki viršūnėlių.

Apšlakstykite pyragą baltymais ir dar 10 minučių palaikykite orkaitėje.

Gero apetito!

Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip gaminti obuolių pyragą:

Jus gali sudominti:

Apie asmenį: Miroslava Pekariuk

Miroslava Pekariuk – kulinarinio TV šou „Masterchef” dalyvė iš Ivano-Frankivsko. Miroslava mėgsta gaminti mėsą ir salotas, derinti įdomius skonius. Ji svajoja ateityje išleisti savo knygą ir dalytis šauniais receptais socialiniuose tinkluose.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai