Skanaus obuolių pyrago receptas.
Nuoroda nukopijuota
Obuolių pyragas – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.com/
Jei šiemet dar neiškepėte obuolių pyrago, pats metas tai padaryti. Siūlome puikų šio patiekalo receptą, su kuriuo susidoros net nepatyrusios šeimininkės, o pyragas pavyks ne prastesnis nei konditerijos parduotuvėje.
Beje, į obuolius galima įdėti citrinos žievelės, praneša My su nuoroda į myroslava_pekariuk.
Jus gali sudominti: Labai paprastos ir apetitą žadinančios salotos: paslaptis slypi pagrindiniame ingrediente
Obuolių pyragas – receptas
Ingredientai:
- kiaušiniai – 4 vnt.
- cukraus – 200 g
- Sviestas – 150 g
- pienas – 100 ml
- miltai – 270 g
- raugas – 10 g
- obuoliai – 700 g
Atskirkite trynius nuo baltymų, į trynius suberkite 100 g cukraus, išmaišykite, sudėkite sviestą ir viską sutrinkite.
Į masę supilkite pieną, suberkite miltus, kepimo miltelius ir išminkykite tešlą.
Formą išklokite kepimo pergamentu, sudėkite į ją tešlą ir išlyginkite.
Obuolius sutarkuokite, išspauskite sultis ir paskleiskite ant tešlos.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.
Į šaltus baltymus palaipsniui suberkite 100 g cukraus ir plakite mikseriu iki viršūnėlių.
Apšlakstykite pyragą baltymais ir dar 10 minučių palaikykite orkaitėje.
Gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip gaminti obuolių pyragą:
Jus gali sudominti:
Apie asmenį: Miroslava Pekariuk
Miroslava Pekariuk – kulinarinio TV šou „Masterchef” dalyvė iš Ivano-Frankivsko. Miroslava mėgsta gaminti mėsą ir salotas, derinti įdomius skonius. Ji svajoja ateityje išleisti savo knygą ir dalytis šauniais receptais socialiniuose tinkluose.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

