Paprastas biudžetui palankių salotų su vištienos širdelėmis receptas.
Nukopijuota nuoroda
Salotos su vištienos širdelėmis – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.com/
Siūlome paįvairinti savo valgiaraštį apetitą žadinančiomis salotomis su vištienos širdelėmis ir morkomis. Greitos ir paprastos salotos užkariaus jus savo skoniu ir paprastu paruošimu.
Beje, jei norisi, salotas galima pagardinti majonezu, praneša My su nuoroda į myroslava_pekariuk.
Jus gali sudominti: Tokią sriubą virė net mūsų močiutės – bombastiškas pirmojo patiekalo receptas
Salotos su vištienos širdelėmis – receptas
Ingredientai:
- vištienos širdelės 500 g
- morkos 1 vnt.
- svogūnas 1 vnt.
- konservuotų žirnelių 4 valg.
- žaliasis svogūnas
- druska, pipirai, sojų padažas
Išvalykite vištienos širdeles ir virkite jas pasūdytame vandenyje apie 30 minučių, kol suminkštės.
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite korėjietiška tarka.
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, pakepinkite daržoves, kol suminkštės, įberkite druskos ir pipirų.
Vištienos širdeles atvėsinkite, susmulkinkite, sudėkite paruoštas daržoves.
Supilkite konservuotus žirnelius, smulkintus žaliuosius svogūnus ir pagardinkite sojų padažu.
Gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti salotų su vištienos širdelėmis:
Jus gali sudominti:
Apie asmenį: Miroslava Pekariuk
Miroslava Pekariuk – kulinarinio TV šou „Masterchef” dalyvė iš Ivano-Frankivsko. Miroslava mėgsta gaminti mėsą ir salotas, derinti įdomius skonius. Ji svajoja ateityje išleisti savo knygą ir dalytis šauniais receptais socialiniuose tinkluose.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

