Lengva gudrybė padės sutaupyti nemažai laiko virtuvėje.
Nukopijuota nuoroda
Gražių ir greitų koldūnų paslaptis / Koliažas: My, nuotrauka: My, ekrano nuotrauka iš vaizdo įrašo
Sužinosite:
- Kaip surišti koldūnus su stikline
- Kaip gaminti koldūnus neišpjaunant tešlos
Dažnai namų šeimininkės koldūnams gaminti sugaišta beveik visą dieną. Tačiau tai galima padaryti daug greičiau, jei žinote vieną gudrybę.
My sužinojo, kaip galima neišpjaunant tešlos sulipdyti kalną koldūnų. Ukrainiečių tinklaraštininkė Natalija Azarchik apie tai papasakojo savo „TikTok” puslapyje azarchiknata1020.
Jus gali sudominti: Nemalonus kvapas iš šaldytuvo dings per tris valandas: ką reikia daryti.
Kaip stikline „formuoti” koldūnus
Kad nereikėtų įdėti per daug pastangų formuojant kiekvieną koldūną, tinklaraštininkė rekomenduoja naudoti paprastą stiklinę.
Tam reikia iš anksto suvynioti tešlą ir ant vieno jos krašto uždėti įdarą. Būtinai atsižvelkite į tai, kad tarp įdaro turėtų būti pakankamas atstumas, kad būtų galima suformuoti koldūnus. Tada tešlą užvyniokite ant įdaro ir stikline išspauskite koldūnus, kaip parodyta vaizdo įraše.
„Gausite daug įdaro, koldūnai bus gražūs, jei jaučiate, kad šiek tiek lipa (tešla prie stiklinės – My), pamirkykite ją miltuose ir tęskite toliau”, – pridūrė tinklaraštininkė.
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti kalną koldūnų be pelėsių:
Taip pat skaitykite:
Apie asmenį: Natalia Azarchik
Natalija Azarchik – Ukrainos tinklaraštininkė, pasivadinusi slapyvardžiu azarchiknata1020, kuri socialiniuose tinkluose skelbia vaizdo įrašus su įvairių patiekalų receptais, taip pat su auditorija dalijasi naudingais gyvenimo patarimais. Tinklaraštininkės puslapį „TikTok” seka daugiau nei 150 000 vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

