Desertas iš vaikystės: neįtikėtinai skanus 4 ingredientų pyragas, kurio nereikia kepti

„MasterChef 12” superfinalistas atskleidė, kaip pasigaminti gardų sausainių desertą be kepimo.

Nukopijuota nuoroda

Deserto receptas be kepimo / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotrauka iš vaizdo įrašo

Pavargote nuo parduotuvėje pirktų saldumynų ir norite ko nors naminio, bet nenorite ilgai gaminti? Tuomet šis receptas kaip tik jums. Galite pasigaminti labai paprastą ir skanų desertą.

Projekto „Master Chef 12” superfinalininkė ir tinklaraštininkė Olga Riabenko pasidalijo neįtikėtino pyrago, nuo kurio neįmanoma atsiplėšti, receptu. Jam pagaminti jums net nereikės orkaitės, nes jo visai nereikia kepti. Tai piene mirkytų sausainių sluoksniai, sujungti su švelnia grietine.

Jei mėgstate tokias medžiagas, siūlome paskaityti: Rudens patiekalas, kuris taps stalo puošmena: neįtikėtinas moliūgų sriubos receptas.

Nekepamo deserto receptas

Ingredientai:

  • Šokoladiniai sausainiai – 350 g;
  • 30 % grietinės – 450 g;
  • kondensuoto pieno – pagal skonį;
  • pieno sausainiams mirkyti;
  • šokolado – 2 plytelės;
  • augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas.

Paruošimo būdas

Pirmiausia reikia paruošti grietinėlę. Tam sumaišykite grietinę su kondensuotu pienu. Po to reikia piene pamirkyti šokoladinius sausainius ir dėti pirmąjį sluoksnį į formą.

Sausainiai turi būti tolygiai ištepti grietine. Po to vėl reikia dėti sausainių ir grietinėlės sluoksnį. Galite dėti tiek sluoksnių, kiek norite.

Šiame etape reikia ištirpinti šokoladą vandens vonelėje ir į jį įpilti 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus. Viską reikia išmaišyti.

Paruoštą glajų reikia tolygiai užpilti ant deserto. Po to jį reikia 2 valandoms padėti į šaldytuvą.

Žiūrėkite vaizdo įrašą, kuriame desertas gaminamas nekepant:

Jums taip pat bus įdomu:

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai