Sėkmingas maistingos Kharcho sriubos receptas.
Nuoroda nukopijuota
Kharcho sriuba – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.com/
Tikras atradimas pietums šaltomis rudens dienomis – Kharcho sriuba. Siūlome jums sėkmingą šio patiekalo receptą, kuris paįvairins jūsų valgiaraštį ir patiks jūsų skoniui.
Beje, šiai sriubai nepagailėkite žalumynų, praneša Myas su nuoroda į valway_ka.
Jus gali sudominti: Tikra bomba: ne šiaip makaronai, o tikras šedevras vakarienei
Charčo sriuba – receptas
Ingredientai:
- Jautiena su kaulu – 800 g
- Svogūnai
- Sviestas ir augalinis aliejus
- Pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas.
- Pomidorai savo sultyse
- Adžika – 1 valgomasis šaukštas.
- Graikiniai riešutai – 2 valg.
- Aitriosios paprikos
- Morkos – 1 vnt.
- Druska, pipirai, hopli-suneli, lauro lapas, pipirų grūdeliai pagal skonį
- Ryžiai – 1 valgomasis šaukštas vienam litrui skysčio
Jautieną su svogūnu, morkomis, lauro lapais ir pipirų žirneliais virkite, kol suminkštės.
Atskirkite mėsą nuo kaulo, supjaustykite gabalėliais ir grąžinkite į sultinį, išimdami svogūną ir morkas.
Pirmieji patiekalai / infografika: My
Keptuvėje įkaitinkite augalinį ir sviesto aliejų, pakepinkite smulkintą svogūną, pomidorų pastą, pomidorus, smulkintus riešutus, adžiką ir prieskonius.
Į mėsą sudėkite kepsnius, ryžius ir 15 minučių kepkite ant vidutinės ugnies.
Baigiant virti galima įdėti česnako.
Leiskite sriubai pritraukti, patiekite su žalumynais.
Gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip virti Kharcho sriubą:
Jus gali sudominti:
Apie asmenį: valway_ka
valway_ka yra populiari ukrainiečių kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Valway_ka yra užsiprenumeravę daugiau kaip 86 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

 
 





