Neįtikėtinai skanūs grybai sojų padaže.
Nukopijuota nuoroda
Fantastiško grybų užkandžio receptas / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotraukos iš vaizdo įrašo
Jei tarp būsimos šventinės puotos svečių yra grybų mėgėjų, bus lengva juos nustebinti paprastu neįtikėtinai skanių ir sočių grybų sojų padaže receptu.
Apie tai savo puslapyje TikTok _su_anna._ papasakojo ukrainiečių tinklaraštininkė Anna, rašo Myas.
Jus gali sudominti: Vietoj barščių ir sultinio: hitu tapusi rudens sriuba, su kuria susitvarkys bet kuri šeimininkė.
Grybai sojų padaže – receptas
Ingredientai: grybai su pievagrybiais, grybai su pievagrybiais, pievagrybiai, pievagrybiai, pievagrybiai, pievagrybiai, pievagrybiai:
- Grybai 600 g
- Druska 1/4 šaukštelio.
- Juodieji pipirai
- Paprika
- Itališkos prieskoninės žolelės
- Aliejus 2 šaukštai.
Padažas:
- Krapai
- Petražolės
- Žaliasis svogūnas
- Česnakai 3 skiltelės
- Sojų padažas 3 valg.
- Aliejus 1 valgomasis šaukštas.
Pirmiausia grybus reikia gerai nuplauti ir nusausinti. Tada į juos suberkite prieskonius ir aliejų ir viską gerai išmaišykite. Sudėkite grybus ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir kepkite iki 180 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.
Kol grybai kepa, galite paruošti jiems padažą. Tam susmulkinkite krapus, petražoles ir svogūną, įtrinkite česnaką. Visus susmulkintus ingredientus sumaišykite su aliejumi ir sojų padažu.
Kai grybai iškeps, gerai sumaišykite juos su padažu ir užkandis paruoštas.
Gero apetito!Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti gardų grybų užkandį:
Jus gali sudominti:
Apie šaltinį: _with_anna._
_with_anna._ yra ukrainiečių tinklaraštininkės Annos, kuri socialiniuose tinkluose dalijasi paprastais skanių patiekalų receptais ir valymo patarimais, kaip išvengti streso, puslapis. Tinklaraštininkės „TikTok” puslapį seka daugiau nei 150 000 vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

 
 





