Didelis puodas skanių kotletų už centus: dingsta nuo stalo per kelias minutes

Niekas net nenutuokia, iš ko pagaminti šie neįtikėtini kotletai.

Nuoroda nukopijuota

Kotletų be mėsos receptas / Kolage: My, nuotr. depositphotos.com

Kotletai – daugelio mėgstamas patiekalas. Tradiciškai jie ruošiami iš mėsos, kartais dedama daugiau daržovių ar sūrio. Šį kartą Myas siūlo kotletus gaminti iš avižinių kruopų, kurie yra tokie pat skanūs kaip ir mėsos. Kotletai akimirksniu nukris nuo stalo.

Ukrainietiško „YouTube” kanalo „Smakota katile su ukrainietišku akcentu” autorius papasakojo, kaip pasigaminti neįtikėtinai minkštus, skanius ir aromatingus kotletus be mėsos. Jūsų šeima nesupras, kad kotletai be mėsos yra be mėsos.

Jums reikės: 1:

  • dviejų puodelių avižų;
  • vienas kiaušinis;
  • vieną stiklinę vandens;
  • dvi lemputės;
  • dvi bulvės;
  • prieskoniai;
  • dvi skiltelės česnako.

Kotletų gaminimo procesas

Pirmiausia avižinius dribsnius užmerkite vandenyje ir palikite 30 minučių, kad prisitrauktų.

Tuo tarpu svogūną ir bulves sutarkuokite smulkia tarka. Čia pat įmuškite kiaušinį ir suberkite prieskonius. Nepamirškite avižinių dribsnių, prieš tai reikia išspausti vandens perteklių. Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Tada suformuokite kotletus ir kepkite augaliniame aliejuje. Kotletus geriausia patiekti su grietine.

Gero apetito!

Kaip kepti kotletus be mėsos – žiūrėkite vaizdo įrašą:

Kiti receptai:

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad praneštumėte redaktoriams.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai