Dieviško skonio vištienos lizdų su ananasais receptas.
Nuoroda nukopijuota
Gurmaniško valgio receptas / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotraukos iš vaizdo įrašo
Prancūziško stiliaus mėsą dažnai galima pamatyti tarp puotų patiekalų. Tačiau jei norite nustebinti svečius kažkuo nauju arba pasimėgauti gurmanišku mėsos patiekalu vakarienei, vištienos lizdai yra puikus pasirinkimas.
Myas sužinojo, kad vištienos filė lizdai ne tik nustebins skoniu, bet ir nereikalaus daug laiko bei pastangų jiems paruošti. Apie tai „TikTok” papasakojo ukrainiečių tinklaraštininkė Anna Timošenko.
Jus gali sudominti: Skanėstai iš paprastų produktų: biudžetinės vištienos vakarienės receptas.
Vištienos lizdai – receptas
Ingredientai:
- Vištienos filė 2 vnt.
- Svogūnas 1 vnt.
- Konservuoti ananasai
- Mozzarella
- Druska
Padažui:
- Grietinė 2 šaukštai.
- Garstyčios 1 šaukštelis.
- Druska
Norėdami paruošti vištienos lizdus, nulupkite, smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite jį keptuvėje. Per tą laiką vištienos filė galite sumalti į maltą mėsą. Tada sumaišykite maltą mėsą su svogūnu, druska ir mėgstamais prieskoniais.
Kitas žingsnis – formuoti lizdus. Padalykite faršą į keturias dalis, iš kiekvienos dalies padarykite po rutuliuką ir šiek tiek suplokite jį ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu.
Šaukštu išlyginkite vištienos lizdų vidurį ir į kiekvieną įdėkite po ananaso rutuliuką. Tada pagaminkite padažą, sumaišydami grietinę, garstyčias ir druską. Juo užpilkite lizdus ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Po to vištienos lizdus kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
Gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti vištienos lizdus:
Jus gali sudominti:
Apie asmenį: Anna Tymošenko
Anna Timošenko yra Ukrainos tinklaraštininkė, turinti daugiau nei 45 tūkst. vartotojų auditoriją TikTok. Anna skelbia vaizdo įrašus su receptais kiekvienai progai ir skoniui.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

 
 





