Auksas, o ne receptas: kaip orkaitėje iškepti tobulas bulves

Skanių ir pikantiškų česnakinių bulvių receptas.

Nukopijuota nuoroda

Kaimiškos bulvės – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.com/

Keptos bulvės su česnako natomis – amžina klasika. Siūlome jums patikrintą šio patiekalo receptą, kuris pagal šį receptą visada pavyksta. Prie tokių bulvių rekomenduojama patiekti grietinės padažo ir daržovių salotų.

Beje, bulves su česnaku reikėtų atsargiai sumaišyti mentelėmis, praneša Myas su nuoroda į with_anna.

Jus gali sudominti: Vietoj Olivjė: greitos Kopeikos salotos iš kelių ingredientų

Kaimiškos bulvės – receptas

Ingredientai: bulvės, bulvės, bulvės, bulvės, bulvės, bulvės, bulvės, bulvės, bulvės:

  • bulvės
  • augalinis aliejus
  • druska
  • paprika
  • džiovintos žolelės
  • česnakai

Bulves kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite į keturias dalis.

Įdėkite bulves penkioms minutėms į verdantį vandenį.

Nusunkite vandenį, apšlakstykite bulves augaliniu aliejumi ir sudėkite ant riebalais ištepto pergamento.

Dėkite į 220 laipsnių temperatūros orkaitę 15 minučių.

Patiekalą pabarstykite druska, prieskoniais, smulkintu česnaku, viską išmaišykite.

Galite patiekti, gero apetito!

Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip gaminti keptas bulves:

Jus gali sudominti:

Apie asmenį: with_anna

with_anna yra populiari ukrainiečių kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Tinklaraštį with_anna yra užsiprenumeravę daugiau kaip 29 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai