Česnakų užtepėlę lengva pasigaminti, o jos skonis geresnis nei pirktos parduotuvėje.
Nukopijuota nuoroda
Labai skanus česnakų užtepėlės receptas / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotraukos iš vaizdo įrašo
Duonos užtepėlės dažnai praverčia ir kaip užkandis, ir net kaip šventinio stalo užkandis. Parduotuvėse yra platus užtepėlių pasirinkimas, tačiau laikui bėgant jos nusibosta ir norisi duoną gardinti kuo nors originalesniu.
Myas sužinojo, kad šiuo atveju yra greito, paprasto, bet labai skanaus česnakinio užtepo receptas. Ukrainos tinklaraštininkė Anna juo pasidalijo TikTok gotuyemo_v_kayf.
Jus gali sudominti: Skaniai, sočiai, greitai: tobulo pietų patiekalo receptas per 10 minučių.
Česnakų užtepėlė – receptas
Ingredientai:
- Česnakai
- Grietinėlės sūris
- Alyvuogių aliejus
- Sezamas
- Pertushka
- Prieskoniai
Norėdami pasigaminti česnakų užtepėlę, pirmiausia keptuvėje pakepinkite sezamo sėklas su česnako skiltelėmis ir aliejumi. Kai česnakai paruduos ir suminkštės, sumaišykite mišinį iš keptuvės su grietinėlės sūriu ir smulkiai supjaustytomis petražolėmis.
Sutrinkite česnaką šakute ir sumaišykite su likusiais ingredientais. Užtepėlė jau beveik paruošta, tereikia įdėti mėgstamų prieskonių ir apšlakstyti aliejumi.
Gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti česnakų užtepėlę:
Jus gali sudominti:
Apie šaltinį: gotuyemo_v_kayf
gotuyemo_v_kayf – tai ukrainiečių tinklaraštininkės Annos TikTok puslapis, kuriame ji pasakoja apie lengvus, greitus ir skanius receptus kiekvienai dienai. Tinklaraštininkė taip pat valdo „YouTube” kanalą Cooking_in_kayf, kuris turi daugiau nei 7 tūkst. prenumeratorių.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.