Vienos manipuliacijos su druskinėmis padės išspręsti sukietėjusios druskos problemą.
Nukopijuota nuoroda
Kodėl į druskinę reikia dėti ryžių / Koliažas: My, nuotrauka: pixabay, ekrano nuotrauka iš vaizdo įrašo
Sužinosite:
- Kodėl druska sukietėja druskinėje
- Ką dėti į druskinę, kad druska išliktų trapi
Daugelis žmonių yra patyrę, kad ilgai laikant druską ji smenėja. Tokios druskos nebegalima naudoti. Tačiau kad ji vėl nesukietėtų, galite pasinaudoti viena gudrybe.
Jus gali sudominti: Ką dėti į keptuvę, kad keptos bulvės taptų traškios – lifehack.
Myas sužinojo kavinių ir restoranų, įsikūrusių netoli jūros pakrantės, paslaptį. Druska ten iškart sukietėja, tačiau ukrainiečių tinklaraštininkė Viktorija Kiktenko „TikTok” papasakojo, kaip įstaigos išsprendžia šią problemą.
Ką dėti į druskinę, kad druska nesukietėtų
Viktorija pastebėjo, kad, siekiant neutralizuoti druskinės drėgmę, daugelyje įstaigų į ją dedama keletas ryžių grūdelių. Taip druska išlieka trupinėta, o ryžiai sugeria drėgmės perteklių.
„Kad druska netaptų „gremėzdiška”, tiesiog įberkite į ją ryžių. Štai ir viskas, žmonės. Tai labai paprasta. Nors čia (pakrantėje – Mye) yra daug vandens, atitinkamai ir drėgmė labai didelė”, – sakė tinklaraštininkas.
Žiūrėkite vaizdo įrašą apie tai, kodėl kavinėse į druskinę pilami ryžiai:
Taip pat skaitykite:
Apie asmenį: Viktorija Kiktenko
Viktorija Kiktenko yra Ukrainos tinklaraštininkė, socialiniuose tinkluose pasivadinusi slapyvardžiu kik_vika_ dalijasi vaizdo įrašais apie asmeninį gyvenimą, maisto gaminimą ir naudingus gyvenimo patarimus. Tinklaraštininkės „Instagram” puslapį seka daugiau nei milijonas vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.