Sultingų koldūnų receptas su idealiai plona tešla.
Nuoroda nukopijuota
Paprastas tinginių koldūnų receptas / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotraukos iš vaizdo įrašo
Norint pasigaminti vakarienę, nebūtina ilgai stovėti virtuvėje virš viryklės. Net iš pažiūros daug laiko reikalaujančius patiekalus galima paruošti per kelias minutes. Pavyzdžiui, labai skanūs koldūnai.
Myas sužinojo puikų tinginių koldūnų be pelėsių receptą, kurį „TikTok” paskelbė ukrainiečių tinklaraštininkė Anna Timošenko.
Jus gali sudominti: Nuostabūs kotletai be mėsos per kelias minutes – pasisotins visa šeima.
Tinginių koldūnai – receptas
Ingredientai:
- Įdaras 500 g
- Svogūnas 1 vnt.
- Druska
- Juodieji pipirai
Tešlai:
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Pienas 3 šaukštai.
- Miltai 200 g miltų
Pirmiausia reikia paruošti būsimų koldūnų įdarą. Norėdami tai padaryti, į bet kokią maltą mėsą tiesiog įdėkite smulkinto svogūno, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite ir iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus.
Kitas žingsnis – paruošti tešlą. Dubenyje sumaišykite kiaušinį ir pieną, o į atskirą dubenį supilkite miltus. Kai viskas paruošta, maltos mėsos rutuliukai gerai pamirkomi miltuose, o tada du kartus kiaušinio masėje. Paskutiniu sluoksniu būsimi koldūnai vėl pamirkomi miltuose.
Po to belieka tinginių koldūnus, kaip ir įprastus, išvirti pasūdytame verdančiame vandenyje. Vidutiniškai tai trunka 5-7 minutes.
Gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti tinginius koldūnus:
Jus gali sudominti:
Apie asmenį: Anna Tymošenko
Anna Timošenko yra Ukrainos tinklaraštininkė, turinti daugiau nei 45 tūkst. vartotojų auditoriją TikTok. Anna skelbia vaizdo įrašus su receptais kiekvienai progai ir skoniui.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.