Nuostabių marokietiškų blynų receptas.
Nuoroda nukopijuota
Įdomūs, bet labai skanūs blyneliai / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotraukos iš vaizdo įrašo
Blynai yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas. Tačiau ne visada namuose jam yra visų reikalingų ingredientų. Tačiau tai nereiškia, kad blynų negalima pasigaminti be kiaušinių ir pieno, pvz.
Myas išmoko gardžių marokietiškų blynų receptą. Ukrainos tinklaraštininkė Viktorija juo pasidalijo „TikTok” tinkle viktoriia_chui.
Jus gali sudominti: Kai tingisi gaminti: skanios vakarienės per 15 minučių receptas.
Marokietiški blyneliai – receptas
Ingredientai:
- Manų kruopos 125 g
- Miltai 30 g miltų
- Cukrus 2 šaukštai.
- Vanilės
- Sausos mielės 1 šaukštelis.
- Raugas 1 šaukštelis.
- Vanduo 250 ml
- Aliejus 1 valgomasis šaukštas Aliejus 1 valgomasis šaukštas.
Norint paruošti blynus, pirmiausia reikia gerai išmaišyti manų kruopas, miltus, cukrų, vanilę, sausas mieles ir raugą. Tada įpilti šilto vandens, viską išmaišyti ir palikti uždarą masę 15-20 minučių.
Pasibaigus nustatytam laikui, į tešlą įpilkite aliejaus, kad blynai nepriliptų prie keptuvės. Po to belieka tik kepti blynus ant silpnos ugnies.
Svarbus nisas yra tas, kad marokietiškus blynus reikia kepti tik iš vienos pusės. Kai jie bus paruošti, į blyno vidų galima dėti įdaro ir susegti kaip koldūnus.
Gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti blynus be pieno ir kiaušinių:
Jus gali sudominti:
Apie asmenį: viktoriia_chui
viktoriia_chui – ukrainiečių tinklaraštininkė, kuri „TikTok”, „YouTube”, „Telegram” ir „Instagram” dalijasi greitais ir paprastais receptais bei kulinarinėmis gudrybėmis. Tinklaraštininkės puslapius seka daugiau nei 28 tūkst. vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.