Pitos pyragas su slaptu įdaru per kelias minutes – nuostabaus skonio

Greito pitos pyrago su sočiu įdaru receptas.

Nukopijuota nuoroda

Pitos pyragas – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.com/

Siūlome jums skanaus pitos pyrago receptą, kuris patiks visai šeimai. Jis paruošiamas labai greitai, o skonis užkariauja nuo pirmo kąsnio.

Beje, šį pyragą reikėtų patiekti su grietine, praneša My su nuoroda į olga_riabenko.

Pitos pyragas su malta mėsa – receptas

Ingredientai: Pita pita su batatais:

  • Apvalūs lavašai – 5 vnt;
  • Įdaras – 600 g;
  • Cukinija – 1 vnt;
  • Žalieji svogūnai;
  • Petražolės;
  • Druskos, pipirų – pagal skonį;
  • Chmeli-suneli – 1 šaukštelis;
  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • Kietasis sūris – 200 g

Į maltą mėsą sutarkuokite cukiniją, suberkite smulkintas žoleles, druską, pipirus, hmeli-suneli ir viską gerai išmaišykite.

Ant pitos užtepkite maltos mėsos, susukite ritinėlius ir supjaustykite vienodais gabalėliais.

Ištepkite formą augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją pitos suktinukus.

Įmuškite kiaušinius, sudėkite tarkuotą sūrį, supilkite kiaušinių masę ant pyrago.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes, kol paruduos.

Gero apetito!

Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti pitos pyragą:

Jus gali sudominti:

Apie asmenį: olga_riabenko

olga_riabenko yra populiari ukrainiečių maisto tinklaraštininkė instagrame, „Master Chef 12” superfinalistė. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Olgą_riabenko prenumeruoja daugiau kaip 170 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai