Greito pitos pyrago su sočiu įdaru receptas.
Nukopijuota nuoroda
Pitos pyragas – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.com/
Siūlome jums skanaus pitos pyrago receptą, kuris patiks visai šeimai. Jis paruošiamas labai greitai, o skonis užkariauja nuo pirmo kąsnio.
Beje, šį pyragą reikėtų patiekti su grietine, praneša My su nuoroda į olga_riabenko.
Pitos pyragas su malta mėsa – receptas
Ingredientai: Pita pita su batatais:
- Apvalūs lavašai – 5 vnt;
- Įdaras – 600 g;
- Cukinija – 1 vnt;
- Žalieji svogūnai;
- Petražolės;
- Druskos, pipirų – pagal skonį;
- Chmeli-suneli – 1 šaukštelis;
- Kiaušiniai – 3 vnt;
- Kietasis sūris – 200 g
Į maltą mėsą sutarkuokite cukiniją, suberkite smulkintas žoleles, druską, pipirus, hmeli-suneli ir viską gerai išmaišykite.
Ant pitos užtepkite maltos mėsos, susukite ritinėlius ir supjaustykite vienodais gabalėliais.
Ištepkite formą augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją pitos suktinukus.
Įmuškite kiaušinius, sudėkite tarkuotą sūrį, supilkite kiaušinių masę ant pyrago.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes, kol paruduos.
Gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti pitos pyragą:
Jus gali sudominti:
Apie asmenį: olga_riabenko
olga_riabenko yra populiari ukrainiečių maisto tinklaraštininkė instagrame, „Master Chef 12” superfinalistė. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Olgą_riabenko prenumeruoja daugiau kaip 170 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.