Neįtikėtinai švelni anties krūtinėlė su vyšnių padažu: patiekalas, kuris patiks visiems

Anties krūtinėlės su vyšnių padažu gaminimas užtruks tik 25 minutes.

Nuoroda nukopijuota

Anties krūtinėlės su vyšnių padažu receptas / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotrauka iš vaizdo įrašo

Ko išmoksite:

  • Kaip pasigaminti vyšnių padažą
  • Kaip iškepti anties krūtinėlę
  • Per kiek minučių iškepti anties krūtinėlę

Ukrainiečių šeimininkės nuolat stengiasi sugalvoti naujų patiekalų, kad galėtų skaniai nustebinti savo artimuosius. Jei įprasti naminiai patiekalai jau nusibodo, o ilgai kepti karštyje neturite jėgų, šis receptas jums tikrai patiks.

Daria Yanbekova savo instagramo puslapyje pasidalijo labai paprastu ir gardžiu anties krūtinėlės su vyšnių padažu receptu. Tai skanus ir lengvas patiekalas, be to, jis labai sveikas.

Jei mėgstate tokias medžiagas, siūlome paskaityti: Skonis, kuris sužavės kiekvieną: nerealiai skanių marinuotų cukinijų receptas.

Antis vyšnių padaže – ingredientai

Ančiai su vyšnių padažu paruošti reikės:

  • anties krūtinėlės – 2 vienetų (500 g);
  • prieskoniai: druska, pipirai;
  • kepimo aliejus;
  • vyšnios – 200 g;
  • cukraus – 1 valgomasis šaukštas;
  • balzaminio acto – 1 valgomasis šaukštas;
  • vandens – 50 ml.

Kaip paruošti anties krūtinėlę

Anties krūtinėlėje reikia išilgai odos padaryti įpjovas. Ją reikia pabarstyti druska, pipirais (pagal skonį) ir gerai įtrinti mėsą.

Ant įkaitintos keptuvės reikia įpilti aliejaus. Pirmiausia anties krūtinėlę reikėtų kepti ant odos apie dešimt minučių ant vidutinės ugnies. Tuo metu iš jos ištekės šiek tiek riebalų. Tada mėsą apverskite ir kepkite dar penkias minutes.

Iškepusią antį reikia padėti į lėkštę ir uždengti folija.

Kaip pasigaminti vyšnių padažą

Didžiąją dalį keptuvėje likusių anties riebalų reikia nusausinti. Į jo likučius reikia įberti cukraus ir jį ištirpinti. Tada įpilti vyšnių, balzaminio acto ir vandens. Pagal skonį galima įberti dar šiek tiek cukraus ir druskos. Padažą reikia virti keptuvėje apie septynias minutes, kad jis šiek tiek sutirštėtų.

Kai padažas bus paruoštas, antį reikia supjaustyti griežinėliais, sudėti į lėkštę ir užpilti vyšnių padažu.

Žiūrėkite vaizdo įrašą su anties krūtinėlės su vyšnių padažu receptu:

Jums taip pat bus įdomu:

Pastebėję klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai