Skanus kaip restorane: puikus užkandis iš paprastų ingredientų

Užkandis nuo stalo dings per 5 minutes.

Nuoroda nukopijuota

Neįtikėtinas baklažanų užkandis / Koliažas: My, nuotrauka: pexels, ekrano nuotrauka iš vaizdo įrašo

Baklažanai yra universalios daržovės, kurias galima virti, kepti, troškinti, kepti, marinuoti ar net konservuoti. My rado baklažanų užkandžio receptą, kuris nuo stalo dings greičiau, nei spėsite mirktelėti. Jis labai greitai paruošiamas ir gaunasi neįtikėtinai skanus.

Receptu pasidalijo TikTok @smachno_tyt.

Jums reikės:

  • baklažanų;
  • lydytas sūris;
  • česnakai;
  • majonezas;
  • vyšniniai pomidorai;
  • petražolės;
  • druskos;
  • kepimo aliejus.

Jei nežinote, ką gaminti vakarienei, rekomenduojame pažvelgti į šį receptą: Viską supjaustykite kubeliais ir pašaukite į orkaitę: neįtikėtinai skanaus ir greito troškinio receptas.

Pirmiausia reikia paruošti baklažanus kepimui. Visų pirma daržoves reikėtų gerai nuplauti ir supjaustyti žiedais. Nepamirškite jų gerai pasūdyti.

Supjaustytus baklažanus palikite maždaug 2 valandoms, kad išsiskirtų skysčio perteklius.

Tada apkepkite iš abiejų pusių.

Įdarui sutarkuokite lydytus sūrius, išspauskite česnaką ir viską sumaišykite su majonezu.

Tada paimkite vieną baklažano žiedą, aptepkite jį įdaru ir uždenkite kitu baklažano gabalėliu.

Galite papuošti pomidorais ir petražolėmis arba kuo nors kitu, jei norite.

Gero apetito!

Kaip pasigaminti baklažanų užkandį – žiūrėkite vaizdo įrašą:

Kiti receptai:

Apie asmenį: yulia_smachno_tyt

yulia_smachno_tyt yra populiari kulinarinio tinklaraščio autorė „Instagram” ir „TikTok”. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia įdomius gurmaniškų patiekalų receptus. Julijos profilį prenumeruoja daugiau kaip 35 tūkst. instagramo vartotojų, o „TikTok” – beveik 149 tūkst.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai