Aukso svoris: cukinijų ikrai su neįprastu ingredientu

Skanių naminių cukinijų ikrų receptas.

Nuoroda nukopijuota

Cukinijų ikrai – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.com/

Siūlome jums pasigaminti švelnius cukinijų ikrus su neįprastu tokiam patiekalui ingredientu. Šiame recepte į ikrus dedama majonezo, todėl patiekalas tampa dar apetitiškesnis ir sotesnis.

Beje, vietoj pomidorų pastos galite naudoti pomidorus, kuriuos prieš tai reikia nulupti, praneša My su nuoroda į valway_ka.

Jus gali sudominti: Visa paslaptis slypi marinate: tobulų marinuotų kopūstų receptas

Cukinijų ikrai su majonezu – receptas

Ingredientai:

  • 1 kg cukinijų
  • 200 g svogūnų
  • 100 g morkų
  • 3-4 skiltelės česnako
  • 2 šaukštai pomidorų pastos
  • 1 šaukštelis druskos
  • 3 šaukšteliai cukraus
  • 100 g majonezo

Katile įkaitinkite augalinį aliejų, jame apkepkite susmulkintus svogūnus, morkas ir česnakus.

Sudėkite pomidorų pastą ir dar 1-2 min. palaikykite ant ugnies.

Smulkiai supjaustykite cukinijas ir sudėkite į katilą.

Sumaišykite visus ingredientus ir maišydami virkite ant silpnos ugnies po dangčiu.

Ikrus sumalkite blenderiu, įberkite druskos, prieskonių, užvirinkite ir viskas paruošta.

Gero apetito!

Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip paruošti cukinijų ikrus:

Jus gali sudominti:

Apie asmenį: valway_ka

valway_ka yra populiari ukrainiečių kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Valway_ka yra užsiprenumeravę daugiau kaip 86 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai