Skanių naminių cukinijų ikrų receptas.
Nuoroda nukopijuota
Cukinijų ikrai – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.com/
Siūlome jums pasigaminti švelnius cukinijų ikrus su neįprastu tokiam patiekalui ingredientu. Šiame recepte į ikrus dedama majonezo, todėl patiekalas tampa dar apetitiškesnis ir sotesnis.
Beje, vietoj pomidorų pastos galite naudoti pomidorus, kuriuos prieš tai reikia nulupti, praneša My su nuoroda į valway_ka.
Jus gali sudominti: Visa paslaptis slypi marinate: tobulų marinuotų kopūstų receptas
Cukinijų ikrai su majonezu – receptas
Ingredientai:
- 1 kg cukinijų
- 200 g svogūnų
- 100 g morkų
- 3-4 skiltelės česnako
- 2 šaukštai pomidorų pastos
- 1 šaukštelis druskos
- 3 šaukšteliai cukraus
- 100 g majonezo
Katile įkaitinkite augalinį aliejų, jame apkepkite susmulkintus svogūnus, morkas ir česnakus.
Sudėkite pomidorų pastą ir dar 1-2 min. palaikykite ant ugnies.
Smulkiai supjaustykite cukinijas ir sudėkite į katilą.
Sumaišykite visus ingredientus ir maišydami virkite ant silpnos ugnies po dangčiu.
Ikrus sumalkite blenderiu, įberkite druskos, prieskonių, užvirinkite ir viskas paruošta.
Gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip paruošti cukinijų ikrus:
Jus gali sudominti:
Apie asmenį: valway_ka
valway_ka yra populiari ukrainiečių kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Valway_ka yra užsiprenumeravę daugiau kaip 86 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.